Bedrijfsinformatie Proud Packaging

 

Proud Packaging Heerenveen

Allereerst willen wij u hartelijk danken voor uw bezoek aan onze site. Dit geeft ons de gelegenheid ons kort aan u voor te stellen.

Proud Packaging is een professionele, dynamische onderneming met meer dan 40 jaar ervaring in de productie en verkoop van verpakkingsmaterialen bedrukt met uw eigen firmalogo. Met als specialisme bedrukte draagtassen. Onze doelstelling is om in nauwe samenwerking met onze klanten, die draagverpakking te leveren, die een meerwaarde geven aan uw huisstijl en imago. Maar ook fan’tas’tische draagtassen voor promotionele, actie ondersteunende projecten behoren tot de mogelijkheden. Onze draagtassen kunnen vervaardigd worden van vele verschillende materialen, zoals kunststof, (gerecycled FSC) papier, PP (Non) Woven, RPet, PVC, nylon, etc.

Met behulp van de modernste technieken drukken wij uw logo op het door u gekozen product. Ervaren medewerkers van onze grafische afdeling kunnen, indien wij uw logo in ons bezit hebben, vooraf zichtbaar maken hoe uw logo op het gewenste product kan komen te staan.

Ons assortiment is te uitgebreid om volledig aan u te kunnen tonen, maar onze website geeft u een idee van de ongekende mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Is na het bekijken van onze site uw interesse gewekt of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.