Op woensdag 29 maart jl. lanceerde burgemeester Tjeerd van der Zwan onze nieuwe webshop Draagtasonline.nl. Deze webwinkel, met meer dan duizend verschillende draagtassen plus aanvullende producten, biedt het meest uitgebreide assortiment neutrale draagtassen van Nederland. Draagtassen in vele formaten, ecologische en duurzame materialen, uitvoeringen en kleuren. Draagtasonline.nl is de online winkel voor standaard draagverpakkingen leverbaar in kleine oplages. Ideaal voor o.a. startende ondernemers, maar ook uitermate geschikt voor promotionele en actie ondersteunende activiteiten.

De draagtassen die aangeboden worden op Draagtasonline.nl zijn vervaardigd van verschillende materialen, zoals papier, katoen, jute, canvas, nylon, polyester, vilt, PP non-woven, Rpet, polyethyleen, etc. Daarbij biedt Draagtasonline.nl de klant de mogelijkheid om deze zelfde draagtassen te laten bedrukken met eigen logo, om zo een meerwaarde mee te geven aan de huisstijl en imago van hun relaties.

Als gemeld bevat het assortiment meer dan duizend verschillende draagtassen. Dit pakket zal in de toekomst verder worden uitgebreid met nieuwe modellen, kwaliteiten, formaten en aanvullende promotionele artikelen, zoals luxe (verzend)dozen, zijdevloei, kledinghoezen etc.

Wij zijn dan ook enorm “Proud” op deze nieuwe aanvulling van onze huidige diensten. 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *